Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Luonne

                      Koiran luonne on kiinnostanut minua aina... mikä on luonnetta, mikä on kokemusperäistä, mikä on opittua koiran käyttäytymisessä.
                Olen MH-luonnekuvauksen C- ja B- toimitsija. Järjestänyt kuvauksia Suomen Spanieliliiton alaisuudessa. Testinohjaajaksi tai kuvaajaksi en ole kouluttautumassa, tämä riittää minulle. Pääsen seuraamaan eri koirarotujen käyttäytymistä mahdollisimman samanlaisiksi tehdyissä olosuhteissa/tilanteissa. Moni ennakko-odotus monesta rodusta on muuttunut ja tulee varmasti vielä muuttumaan, kun kuvauspäiviä tulee lisää ja lisää koiria kuvautetaan.
                       Mäyräkoirani on luonnetestattu ja MH-kuvattu. Kooikerhondjeni MH-kuvattu. Rian kuvauksesta voi lukea toisaalla näillä sivuilla. Olen ollut mukana 17/42 kooikerhondjien MH-kuvaukseessa B-koetoimitsijana. Pitänee tarkistaa, onko niitä ollut enemminkin kooikerhondjien kanssa jo C toimarin aikanani:)

 

Rian luonne ja käyttäytyminen

MH kuvaajien suullinen arvio Riasta: mamman tyttö, miellyttämishaluinen, yhteistyökykyinen, toimintakykyinen paineistettaessa, tukeutuu mammaan ja haluaa toimia mamman toiveiden ja tahdon mukaan. Kelpo koiraystävä mammalle.

©2019 Kuusipeuran kennel - suntuubi.com